Red Lions slaat aanval op tweede plaats af

De softbalsters van Red Lions hebben zaterdag na de dubbele ontmoeting met het Utrechtse UVV de tweede positie in de Eerste Klasse behouden.

In de eerste wedstrijd van de zaterdagmiddag had het team van coach Jordi Paul weinig in te brengen tegen de Utrechtse softbalsters: 5-12. Ook in het tweede duel begonnen de Rijswijkse dames slecht aan het duel. Na twee innings stond de thuisclub alweer op een 1-3 achterstand. In de vierde inning keerde het tij en nam het een 5-3 voorsprong. Ook in de resterende innings behielden de Rijswijksen de voorsprong en sloot het met een 7-4 zege af.


Red Lions staat achter koploper Oosterhout Twins (nog zonder puntverlies) op respectabele afstand op een tweede plaats. Uit 15 duels behaalde het 22 punten. UVV staat derde met 20 punten uit 15 wedstrijden.

Deze artikelen heeft u misschien gemist