Vredenburch op koers voor Derde Klasse; RVC Celeritas degradeert

archieffoto

De voetballers van Vredenburch hebben door 2-1 winst bij Naaldwijk de finale bereikt van de nacompetitie voor een plek in de Derde Klasse. RVC Celeritas ging bij Simonshaven met 2-1 onderuit en moet volgend seizoen in de Vijfde Klasse uitkomen.

Vredenburch boekte na een 0-0 ruststand en verdiende zege op en in Naaldwijk. De Rijswijkers wonnen met 2-1 door treffers van Rico Deekman en Ener Nikocevic. Komende zaterdag speelt Vredenburch in een allesbeslissende wedstrijd bij Bergambacht voor een plek in de Derde Klasse.

Voor RVC Celeritas is het over en sluiten voor wat betreft de Vierde Klasse. Bij Simonshaven werd er met 2-1 verloren. Na een 2-0 achterstand met rust, creëerden de Rijswijkers heel veel kansen in de tweede helft. Daaruit werd slechts een keer gescoord door Eldrin Serbony. Volgend seizoen kent Rijswijk dus twee vertegenwoordigers in de Vijfde Klasse: Semper Altius en RVC Celeritas.


Deze artikelen heeft u misschien gemist