Nivon workshop Verbindende Communicatie

Donderdag 13 juni organiseert Nivon Zuid-Holland West de workshop Verbindende Communicatie in wijkcentrum Stervoorde.

Ook niet-leden kunnen meedoen aan deze workshop. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Workshop

In deze workshop onder leiding van Petra Goudappel kijken we hoe we vanuit de positieve, verbindende communicatie beter kunnen samenwerken, conflicten kunnen ombuigen en hierdoor beter in verbinding komen met onszelf en de ander. We leren om achter de boodschap van de ander te kijken en maken kennis met het vier-fasen proces van Verbindende Communicatie. Aan de hand van praktijksituaties, aangevuld met theorie en oefeningen zul je je de stof en het gedachtegoed eigen maken. Dit brengt openheid, verbondenheid en kwaliteit in je relaties.  

Praktische info

  • Locatie: de rode zaal van wijkcentrum Stervoorde
  • Adres: Dr H.J. van Mooklaan 1
  • Aanvang: 19.30 uur
  • Deelname kosten leden: geen
  • Niet-leden: € 2,50

Voor meer informatie bezoek de website van Nivon.

Deze artikelen heeft u misschien gemist