7 projectontwikkelingen in het Bogaard stadscentrum, hoe zit dat?

Er wordt volop gebouwd in Bogaard stadscentrum en omgeving. Maar wie is er aan het bouwen? En wat doet de gemeente?

Op dit moment zijn er 7 projectontwikkelingen. Elk in een andere fase en met verschillende projectontwikkelaars. Hieronder het overzicht van dit moment.

Projectontwikkeling-Projectontwikkelaar
The Beatrix (van Markenlaan 5) – TB Investments
De Prinsenpassage – SB Real Estate
The Orchard – 3W Real estate
Hof van Rijswijk – Reshape
ING-Blok – SVE Group
HBG-locatie – Achmea Real Estate
Beatrixblok – Nera

Rol van de gemeente

De gemeente is de eigenaar van de openbare ruimte. Samen met de projectontwikkelaars zorgt de gemeente voor een goede aansluiting met het openbare gebied, Zodra de bouw is afgerond. We bouwen zelf geen woningen in Bogaard stadscentrum en we hebben geen rol in de verkoop en verhuur van de woningen.

In gesprek met de gemeente

Wel helpt de gemeente geïnteresseerden in woningen op de juiste weg. Zo bent u wekelijks van harte welkom in het informatiecentrum in de Prinsenpassage, naast de ANWB-winkel. Elke donderdag van 9:30 tot 12:30 uur is er een inloopspreekuur voor Senioren. Op dinsdagmiddag van 13:00 tot 15:00 uur en op vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur bent u welkom om vragen te stellen of informatie met ons te delen. Tevens kunt in het informatiecentrum zien hoe Bogaard stadscentrum er over 7 jaar uitziet.

Ontwerp openbare ruimte

De gemeente is bezig met het ontwerp van de openbare ruimte. Deze zomer is het voorlopig ontwerp af. Daarna gaan we verder met het definitieve ontwerp.

Na de zomer kunt u het voorlopige ontwerp bekijken in het informatiecentrum.

Deze artikelen heeft u misschien gemist