Veteranen helpen Ponyweide Rijswijk

Volgende week zaterdag is het nationale veteranendag. Al eerder lieten vier veteranen al van zich horen bij Ponyweide in Rijswijk.

De veteranen zijn tweemaal op de Ponyweide geweest om allerlei klussen te verrichten. Beheerder Brigitte: “Mochten wij in de toekomst ze weer nodig hebben dan mochten wij dat laten weten. En meestal komen ze ergens maar één maal, dat is een compliment. De veteraan die het dak heeft gelegd kreeg ook aan het eind een erepenning uitgereikt van zijn commandant. Hierdoor was hij erg geraakt. Maar zo verdiend omdat hij deze klus super had geklaard en er altijd is om te helpen.”

“Wat ze heel belangrijk vinden is het werven van nieuwe veteranen. Ze willen dat ze ook van de bank af komen zoals hij zei, in welke provincie dan ook.”

Eerder was ook wethouder Mark Wit komen kijken naar de noeste arbeid die de veteranen verrichtten.

Deze artikelen heeft u misschien gemist