Verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente 2024: deadline 30 juni

De verkiezing Meest Toegankelijke Gemeente van Nederland is begonnen.

Omdat iedereen mee moet kunnen doen in Nederland, doen alle gemeenten mee aan deze verkiezing. U kunt de gemeente Rijswijk tot en met 30 juni beoordelen op haar toegankelijkheid.

Waarom deze verkiezing?

De gemeente Rijswijk wil dat iedereen mee kan doen in de gemeente. De verkiezing geeft de gemeente inzicht in hoe inwoners de toegankelijkheid van Rijswijk ervaren. Ze hoort graag wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan. Door de gemeente te beoordelen op het gebied van toegankelijkheid, krijgt ze concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. 

Help ons Rijswijk toegankelijker te maken

Gemeente Rijswijk vraagt zoveel mogelijk mensen om de gemeente te beoordelen. Dat helpt haar de Rijswijk nóg toegankelijker te maken. Woont u in Rijswijk of komt u hier vaak? Dan hoort de gemeente graag hoe u de toegankelijkheid van de gemeente Rijswijk ervaart. 

Zo doet u mee

Het beoordelen van de gemeente gebeurt via een formulier. Dit formulier kunt u invullen op deze website.

U kunt het formulier ook schriftelijk invullen. U kunt het formulier ophalen bij de gastheren in het Huis van de stad Rijswijk (Generaal Spoorlaan 2).

Klankbordgroep Toegankelijkheid

Wilt u het hele jaar meedenken over de toegankelijkheid van Rijswijk? Meld u dan aan voor de Klankbordgroep Toegankelijkheid. Kijk hier voor meer informatie.

Bron: gemeente Rijswijk

Deze artikelen heeft u misschien gemist