“Een eer om op uitnodiging aanwezig te mogen zijn bij de start van Veteranendag 2024”

In Rijswijk werd op de Mgr. Bekkerslaan zaterdag om 09.00 uur in het bijzijn van Rijswijkse veteranen, leden van Brandweer Haaglanden en Rijswijks-Belang de Veteranenvlag gehesen. 

“Een mooi eerbetoon in onze gemeente. Wat een eer om op uitnodiging aanwezig te mogen zijn bij de start van Veteranendag 2024”, aldus fractievoorzitter Marc Weterings van Rijswijks-Belang. “Het is belangrijk om hierbij stil te blijven staan. Voor de vrede en vanuit respect voor de veteranen die hebben gestreden met gevaar voor eigen leven. We willen hier samen met de veteranen een jaarlijkse traditie van maken. We starten dan in Rijswijk en gaan met degenen die dit willen naar het Malieveld. Het was mooi dat de brandweermannen er bij waren om hun respect te tonen aan de veteranen.”

Deze artikelen heeft u misschien gemist