(ViDEO) Harpiste Carla Bos speelt bij Schaapweimolen

De Rijswijkse harpiste Carla Bos heeft zaterdagochtend op de Westlandse molendag het publiek vermaakt met haar spel. Niet alleen de bezoekers van de molen luisterden naar haar schitterende harpspel, er waren zelfs mensen special voor Carla naar de molen gekomen.

“Mijn liefde voor de molen is ontstaan door Joost Klein”, zegt Carla die zaterdag op de kleinere Keltische harp speelde “Hij houdt van molens en daarom ben ik eerst molens gaan fotograferen en daarna ook gaan filmen. Dat heeft er nu toe geleid dat ik nu op de Westlandse molendag ook op mijn harp hier speel, omdat ik met Lia (molenaar-red.) in gesprek kwam. Ik woon nu anderhalf jaar in Rijswijk en dacht direct aan de Schaapweimolen en de mooie omgeving hier.”

Carla begon haar optreden door op verzoek Europapa van Joost Klein te spelen


Ze speelde twee uur lang mooie harpmuziek waarvan onderstaande een goed voorbeeld was.  


Carla verwierf landelijke bekendheid door onderstaande video

Deze artikelen heeft u misschien gemist