Afwezigheid consulent KEI Rijswijk

Van 12 juli t/m 2 augustus is de consulent van KEI Rijswijk afwezig.

Heeft u een dringende vraag, mail dan voor 12 juli naar info@keirijswijk.nl.

Over Stichting KEI Rijswijk

KEI Rijswijk helpt Rijswijkse kinderen van 0 t/m 17 jaar in gezinnen met een minimuminkomen. Dit doen ze door een bijdrage te leveren aan educatieve, sociale, sport- en cultuuractiviteiten. Alle kinderen in Rijswijk krijgen zo dezelfde kansen. Want ieder kind, samen met leeftijdgenoten, doet mee met onze maatschappij.

Regelingen

Bij KEI Rijswijk kan je diverse regelingen aanvragen: de schoolspullenpas, de computerregeling, de schoolreisregeling, de fietsregeling en de december regeling. Met deze regelingen krijgen ouders materiële ondersteuning van en bij belangrijke (school)activiteiten.

Partners

KEI Rijswijk krijgt hulp van de Gemeente Rijswijk en werkt samen met diverse partners waaronder; Centrum voor Jeugd en Gezin, Welzijn Rijswijk, Trias, Bibliotheek aan de Vliet, alle Rijswijkse basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs.

Deze artikelen heeft u misschien gemist