BBR ontvangt leden bij IW Zuid-Holland

Vice-voorzitter Astrid van Steenderen van de Belangenvereniging Bedrijven Rijswijk verwelkomde in de vroege ochtend verschillende ondernemers en belangstellenden bij het IW Zuid-Holland aan de Verrijn Stuartlaan in de Plaspoelpolder.

De BBR organiseerde samen met DOT Business het zomerontbijt. Van zomer was op deze ochtend geen sprake want het voelde buiten maar guur aan. In de werkplaats voor hen die werkzaam willen zijn in de elektro- en installatiebranche, was het een stuk warmer. Bovendien wachtte de aanwezigen in de zaal ernaast een smakelijk ontbijt.

Vooraleer de inwendige mens kon worden verzorgd nam Astrid het programma door en vertelde ze over de verschillende ontwikkelingen in het bedrijfslandschap van onze gemeente.

Verheugd was de BBR over het goedkeuren van het bestemmingsplan van Campus At The Park. Weliswaar moet er nog worden beslist over de verdere inrichting, maar het begin was er.

Er werd vanochtend aan de ondernemers een oproep gedaan om vooral de ondernemersenquête in te vullen zodat er doelen kunnen worden vastgesteld om weer te komen tot het Keurmerk Veilig Ondernemen.

Verheugd was de BBR te kunnen vermelden dat in de Plaspoelpolder in de Treubstraat de tramhalte weer in gebruik zou worden genomen. Goed voor het gehele bedrijventerrein maar in het bijzonder ook voor de werknemers van TUI. Later vertelde wethouder Armand van de Laar ons dat de MRDH woensdagochtend formeel nog het groene licht moest geven. Hij verwachtte echter geen problemen.

Ook stelde de BBR weer de slimme vuilnisbakker ter beschikking. Er waren er nu weer tien beschikbaar. Net als vuilniszakken die door Haag Clean ter beschikking gesteld waren. Belangstellenden moesten zich melden bij BBR-secretariaat.

Tenslotte een oproep om op LinkedIn de BBR te helpen met meer interactiviteit. Is er een post die de BBR gedeeld heeft, like of repost het. Goed voor de zichtbaarheid van de BBR.

 

Deze artikelen heeft u misschien gemist