Nieuwste magazine ‘Rijswijk.business’ gepresenteerd

Tijdens het ondernemersontbijt van de BBR en DOT Business werd ook het nieuwe magazine van Rijswijk. business gepresenteerd. Een initiatief van de ondernemersbelangenvereniging en het van oorsprong Delftse marketing- en communicatiebureau DOT Business.

Na het inleidende woordje van de jarige BBR vice-voorzitter Astrid van Steenderen nam Sabine van Meeteren van DOT Business het woord. Het nieuwste magazine van Rijswijk.business werd gepresenteerd. Ditmaal met het thema ‘ondernemen met impact’. Gastheer van de dinsdagochtend was Cor van den Heuvel, directeur van IW Zuid-Holland. Hij ontving het eerste exemplaar.

Sabine lichtte enkele artikelen toe. Onder meer twee dames van Cardia die op een voormalige woonlocatie een restaurant begonnen met de naam ‘Brownies en Downies’. Ook vestigde zij de aandacht van de aanwezigen op het familiebedrijf Groenrijk ’t Haantje. Zij hadden net een energiescan gedaan. Sabine riep meerdere ondernemers op om zich ook hier voor aan te melden via een QR code die in het magazine bij het artikel stond.

Nawfal al Jeburi (rechts) met presentator Sabine van Meeteren

Speciale aandacht was er voor Nawfal al Jeburi. Hij sierde als ‘Duurzaam Docent Voortgezet Onderwijs 2024’ de cover van het nieuwe magazine en werd naar voren geroepen voor een kort gesprek over het project ReMod dat hij samen met de Stichting Talentontwikkeling heeft opgezet. Hier worden jongeren bewust gemaakt van duurzaamheid, in het bijzonder in de fashion. De vragen die dan worden gesteld zijn bijvoorbeeld wat er fout gaat in de mode-industrie op het gebied van duurzaamheid.

Deze artikelen heeft u misschien gemist