Tuinconcert Mirabeau Strings in Museum Rijswijk; met concertkaartje gratis toegang museum incl. Papier Biënnale

Op zondag 7 juli aanstaande opent het strijkkwartet Mirabeau Strings hun nieuwe concertreeks in de prachtige grote tuin van Museum Rijswijk. 

Op vertoon van je concertkaartje krijg je tevens de gehele dag gratis toegang tot het museum en de net geopende Papier Biënnale ‘Animal Farm’!

Mirabeau Strings

De leden van Mirabeau Strings zijn bekend van samenwerkingen met vele topbands en de grote Nederlandse orkesten. Ze brengen deze middag dan ook een breed scala aan muziekstijlen. Allen afgestudeerd aan de grote conservatoria van Nederland, richten zij zich na hun studie vooral op interessante cross-over projecten.

Programma

Na een eventueel bezoek aan de nieuwe tentoonstelling verwacht Museum Rijswijk je rond 15:30 uur in de tuin voor een heerlijk welkomstdrankje. Zoek dan fijn een plekje en maak je klaar voor het concert dat van 16:00 tot 17:00 uur zal duren. Het programma zal variëren en verrassen. Klassiekers zoals Mozart, minimalistische werken van Philip Glass tot aan de tijdloze muziek van de Beatles komen voorbij. De muzikanten geven korte introducties over de te spelen stukken.

Na het concert blijft een barretje open tot 18:30 uur waar je een drankje kunt kopen en gezellig kunt napraten met elkaar en de muzikanten.

De organisatoren hopen er samen met de muzikanten en bezoekers een bijzondere middag van te maken vol muziek, kunst en gezelligheid.

Tickets

Tickets à €22,50 zijn uitsluitend online te bestellen via

Bijdrage tekst en foto’s: Taco Hermans (Museum Rijswijk) en Mirabeau Strings

Deze artikelen heeft u misschien gemist