Politie zoekt getuigen overval BP-tankstation op 1 juli

De politie kreeg op de vroege ochtend van 1 juli een melding van een overval bij een tankstation aan de JC van Markenlaan/Prinses Beatrixlaan in Rijswijk.

Bij deze overval raakte niemand gewond. De politie is op zoek naar de verdachte en komt graag in contact met getuigen.

Bedreiging met mes

Omstreeks 07.15 uur kwam de overvaller het tankstation binnen. De man heeft direct de medewerker bedreigd met een mes en is er uiteindelijk vandoor gegaan met een onbekende buit in de richting van de BH Heldtlaan.

Heeft u informatie?

De politie onderzoekt de zaak en vraagt winkeleigenaren en omwonenden met camerabeelden zich te melden. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving of heeft u mogelijk beelden van camera’s aan de JC van Markenlaan of BH Heldtlaan waarop tussen 07.00 uur en 08.00 uur iets verdachts te zien is? Neem dan contact op met de politie via de opsporingstiplijn 0800-6070 of via het tipformulier. U kunt dit ook melden via Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Alle informatie die het onderzoek kan helpen, is welkom.

Tekst en foto: politie.nl

Deze artikelen heeft u misschien gemist