De Strandwalzaterdag volop in de maak

14 september laat Rijswijk zich van z’n beste kant zien. Er staat van alles te gebeuren en de organisatie neemt je natuurlijk graag mee in de ontwikkelingen! Wat dacht je van..
Lekker struinen op de Strandwalmarkt waar je natuurlijk lekker meedoet met diverse workshops en activiteiten. Je neemt een kijkje bij het cultuurpodium waar de talenten van Rijswijk dansen, zingen en spelen voor eigen publiek.

Op het hoofdpodium bij de Naald spelen lokale bands op de achtergrond van het kidsprogramma met o.a. meet&greets, schminken en springkussens. Zodra je een rondje in de zweefmolen hebt gedaan en uit je plaat bent gegaan bij de silent disco start het avondprogramma met alleen maar goede muziek. Proost! Op een heerlijke dag.

Blijf up-to-date via de socials en www.strandwalfestival.nl

Deze artikelen heeft u misschien gemist