De Vakantie WinWeken-winnaars zijn bekend!

Dit waren ze weer… De Vakantie WinWeken in Bogaard stadscentrum zijn voorbij en wat hebben jullie veel vouchers ingeleverd! De vouchers zijn maar liefst 39.166 keer ingewisseld en er zijn in totaal 1.639 prijzen gewonnen. De allergrootste prijs was een TUI-reischeque ter waarde van € 750,- en deze is gewonnen door… Dhr. en Mvr. Ros! Gefeliciteerd met deze prijs!

Veel verschillende winkels uit het centrum deden mee met de Vakantie WinWeken. Zo kon je gratis ijsjes van de ijZvogel winnen, speelgoed zoals reisspellen en bellenblaas van Intertoys, een high tea bij Meesterbakker Remmerswaal Roodenrijs, een BBQ-pakket van Slagerij Scholtes, een visschotel van Vishandel Koning, cadeaubonnen van Chica’s Mode, Lucardi, C&A, Nelson, Fresh Bloemen en Planten, BeauBelle en Mooon, slush puppies van Bram Ladage, handventilatoren bij Xenos, puzzelboekjes bij Bruna, een Kippie Snackpan XL van Kippie, gereedschapskoffers van Onno Schilperoort IJzerwaren en voetballen bij Sport 2000. Meer dan 39 duizend vouchers zijn ingewisseld voor deze leuke prijzen, een nieuw record!

Een heel fijne vakantie gewenst!

Deze artikelen heeft u misschien gemist