Grote belangstelling bij opening expositie Galerie Arti-Shock

Van links naar rechts: Nelleke Lettinga, Petra Knötschke en Wilma Oosterwijk

Zaterdag was het druk bij Galerie Arti-Shock bij de officiële opening van de expositie van Nelleke Lettinga en Petra Knötschke. De expositie werd door de aanwezige bezoekers met veel enthousiasme ontvangen.

Petra Knötschke is een kunstenares die bekend staat om haar gedetailleerde houtimprovisaties en objecten. Ze heeft samengewerkt met Nelleke Lettinga en samen exposeren ze momenteel bij Galerie Arti-Shock in Rijswijk. Knötschke’s houten sculpturen zijn abstracte teatrico’s met een intrigerende detaillering, terwijl Lettinga werkt met diverse materialen en technieken om haar beelden te creëren. Nelleke en Petra zijn geen onbekenden van elkaar en bezoekers zeiden dan ook dat er een mooie combinatie van de twee kunstenaressen is te zien op deze tentoonstelling, maar ze hebben wel hun eigen stijl.


De opening werd verricht door elektronische muziek, verzorgd door DJ Willem Feltzer die producer is van electronische muziek en DJ. De muziek werd even hard aangezet en dat werd het startschot van de expositie die nog zal duren tot 25 juli.

Openingstijden:
Woensdag , donderdag en vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur , zaterdag 11.00 uur tot 16.00 uur en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur

Deze tentoonstelling is uw bezoek meer dan waard!!

René Marquard

Deze artikelen heeft u misschien gemist