Sportieve start zomeractiviteiten Welzijn Rijswijk

Vlak voor het station Rijswijk stond maandagmiddag een uitdagend obstakel parcours. Het zomerprogramma van Welzijn Rijswijk voor kinderen en jongeren is begonnen! Deze zomer hoeven zij zich niet te vervelen. De jongerenwerkers hebben een leuk programma in elkaar gezet. “Deze week staat in het kader van sport. Elke dag kunnen ze kennismaken met verschillende sporten. Zoals met een basketbalworkshop, een boksclinic en een Panna Knockout” vertelt jongerenwerker Jermain. “Tot eind van augustus is genoeg te doen in Rijswijk. Met elke week een ander thema en, er is voor ieder wat wils”.

Onder de zomerzon
Alle kids die op deze zomermiddag langskomen, willen wel even laten zien hoe sterk en behendig ze zijn. Jongerenwerkers Edwin en Tim helpen hier en daar eenh andje. Het scheelt niet veel of enkele ouders willen ook wel eens laten zien waartoe ze (nog) in staat zijn….

Veel te beleven
Komende weken staat nog veel op het programma zoals een grote waterstormbaan in verschillende wijken, huttenbouwen, verschillende speurtochten, een bezoek aan een echte melkboerderij. En natuurlijk lekker kokkerellen met Chefkok Matthijs van Superchefs. En zelf opeten natuurlijk! Elke dag kom er tussendoor een sportcoach van Happy Fit, die leukebewegingsactiviteiten gaat doen. Kijk voor meer op: https://www.welzijn-rijswijk.nl/summertime2021/

Deze artikelen heeft u misschien gemist