Winst voor hockeyers RHC

De herenhockeyers van de Rijswijkse HC hebben hun duel van zondag winnend afgesloten. De vrouwen kwamen bij Craeyenhout niet verder dan een gelijkspel.

De Rijswijkse heren wonnen in Almaar met 3-0. De treffers voor jet elftal van coach Joost van Nes kwamen op naam van Gunst (x) en Quincy Colsen.

De wedstrijd van de Rijswijkse dames tegen Craeyenhout was een rommelige wedstrijd van beide partijen. Rijswijk kwam in de eerste helft na goed spel op een verdiende 1-0 voorsprong door een doelpunt van Emma van der Velden. Na rust had Craeyenhout het betere van het spel en wist het een aantal strafcorners te forceren. Daaruit maakten ze uiteindelijk de 1-1. Volgens RHC-coach Willem Jan Oosterhof “een terechte uitslag”.