Leo van den Nouweland BNH – ‘Netwerker van het jaar 2022’

Tijdens de Special Early Christmas Edition van Business Netwerk Haaglanden (BNH) afgelopen vrijdag 11 november bij Van der Valk Hotel Den Haag – Nootdorp, is Leo van den Nouweland van de Hoornwijck Groep uit Rijswijk benoemd tot Netwerker van het jaar 2022 van BNH. Van den Nouweland is hiermee de opvolger van Wesley Van Heugten van MobiWerk & Touringcarbedrijf Van Heugten Tours die deze eer vorig jaar toekwam.

‘Netwerker van het jaar’ word je natuurlijk niet zomaar bij BNH. ‘Met deze benoeming zetten we graag iemand in het zonnetje die buitengewone prestaties in het BNH netwerk heeft geleverd. Zo’n persoon onderscheidt zich op verschillende manieren in ons netwerk’, aldus Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH.

Tijdens de Special Early Crhistmas edition, las Leonard van Spronsen persoonlijk het juryrapport over Leo van den Nouweland voor: ‘Leo stelt zich op als een trouwe partner die bijna géén bijeenkomst van BNH overslaat. Met zijn gevoel voor humor is hij altijd een prettig en beschaafd aanspreekpunt en verbindt hij als geen ander ondernemers met elkaar. Hoewel Leo meestal eerst de kat uit de boom kijkt, is hij een prettige en gewaardeerde persoon in de omgang én een ware ambassadeur voor BNH. Hij legt verbindingen tussen partners & leden en door zijn positieve en enthousiaste houding ten opzichte van BNH, heeft hij al diverse, nieuwe bedrijven en personen met BNH in contact gebracht. Ook zijn sociaal gedreven, maatschappelijke interesses maken hem tot een persoon die zich positief in het netwerk onderscheidt.

Er was ook nog een eervolle vermelding van een aantal overige vennoten van de Hoornwijck Groep binnen het netwerk: Ronald Bakker en Rick van der Meer.

Deze artikelen heeft u misschien gemist