Vredenburch terechte winnaar van dorpsderby tegen Semper Altius

archieffoto

Vredenburch mag zich in de vierde klasse C de terechte winnaar noemen van de zaterdag druk bezochte Rijswijkse dorpsderby tegen het reeds gedegradeerde Semper Altius. Op een druk bezochte Burcht won de thuisclub met maar liefst 6-0, goed voor een uitbundige ‘derde helft’ in de kantine. Vredenburch staat nu vijfde met 32 punten, best wel een flinke achterstand op nummer vier, DUNO dat 37 punten heeft. Semper Altius heeft uit 17 wedstrijden één punt bijeen gesprokkeld, met een doelsaldo van 15 goals voor en 63 tegen.

RVC Celeritas kon in Boskoop geen vervolg geven aan de mooie 7-2 overwinning van vorige week tegen Bolnes. In een directe confrontatie met als inzet de vierde plek in 4D tegen Floreant liepen de Rijswijkers tegen een 3-0 nederlaag aan. Bij rust had Floreant reeds een 1-0 voorsprong. Voor zaterdag wacht RVC Celeritas de lokale derby tegen FC Zoetermeer.