Ambassadeurs genieten van positiviteit tijdens actie

De ambassadeurs van de Voedselbankactie bij de PLUS Jongenotter waren aangenaam verrast door de grote positiviteit die er op zaterdag heerste. Een echte ‘Rijswijkers-voor-de-Rijswijkers’-gevoel. Ekrem Kahya en Michel van Reijen genoten met volle tegen.

Voetbaltrainer en oud-inwoner van Rijswijk, Ekrem Kahya, was samen met zijn dochter fanatiek bezig om de mensen te informeren en te bewegen om producten voor de voedselbank te kopen. “Ik ben zeer tevreden over de betrokkenheid van de aanwezige mensen. Het initiatief is perfect en ik heb heel veel positieve reacties gehoord. Ook leuk was dat ik Huri Sahin en haar man heb ontmoet. Maar ik kende haar al langer, dus dat was wel erg leuk om haar daar tegen te komen.”


Michel van Reijen, behalve ambassadeur van Belangen Bedrijven Rijswijk (BBR), zaterdag ook aanwezig als ambassadeur voor de Voedselbankactie Rijswijk. “Ik heb het als heel erg positief ervaren. De meeste mensen hebben het hart op de goede plaats en vonden de actie mooi. Ook via de social media zie ik alleen maar positieve berichten.”

Deze artikelen heeft u misschien gemist