De eerste dag Avond4daagse: “Telefoon op Soulshowradio en gaan”

De eerste dag van de Avond4daagse is inmiddels achter de rug en staan we aan de vooravond van de tweede etappe. Rijswijkse Carla Jungschlager is de comeback van de 4daagse goed bevallen.

“Ik loop alleen en was zo’n beetje de eerste die vertrok”, vertelt Carla. “de rRoute was goed, duidelijk. Uitgeprinte routes waren beschikbaar. Ook kon er voor de route een QR code gescand worden. Ben nog een punt tegen gekomen waar men wat te drinken kon halen. Bij terugkomst (19.00 uur) stond er wat te eten klaar (pasta salade). Al met al goed georganiseerd. Iedereen was er goed op gekleed wat regenkleding betreft. Een enkele had een paraplu.”

“Ik zie het wel vanavond wat voor route we moeten lopen. Ik zet mijn telefoon op Soulshowradio en dan gaan. Ik neem zelf wat te drinken mee en stap lekker door. Voor mij is het een persoonlijk dingetje. Ben heel veel afgevallen en kon door voetoperatie nog echt veel. Dus dit is Carla 2.0. Vanmiddag (als het weer het toelaat) ga ik met duofiets op stap vanaf Onderwatershof (als vrijwilliger).”

Dit zijn de routes van vanavond




Deze artikelen heeft u misschien gemist