RHC-heren gaan voor een finaleplek in de Silvercup


Vrijdag (vandaag) staat er voor het eerste herenhockey-elftal van de Rijswijksche Hockeyclub weer een topavond te wachten. Ze spelen de halve finale van de Silvercup thuis tegen Fit heren 1. Dat wordt dus weer een groot feest. En de club rekent weer op massale steun. De wedstrijd begint om 20.30 uur.

De wedstrijd staat ook weer voor een deel in het teken van de actie “Samen in actie voor de voedselbank’

Er was eerder deze week ook goed nieuws op te tekenen op het trainersfront. Trainer Joost van Nes  gaat  prioriteit aan zijn werk en gezin geven en stopt er mee. In Dirk Wils hebben de Rijswijkers een meer dan waardige opvolger hebben gevonden.  Hij komt over de van het eerste herenteasm van het Delftse Ring Pass.

Deze artikelen heeft u misschien gemist