Tweede team Haag88 medekoploper in Overgangsklasse

Zaterdag is er in sporthal De Schilp, in het bijzijn van sportwethouder Larissa Bentvelzen, een competitieronde gespeeld in de nationale rolstoelhockeycompetitie.

Het tweede Haag88 team heeft in de overgangsklasse gewonnen van Doing H2 uit Zoetermeer met 2-0 en later op de middag gelijk gespeeld 2-2 tegen CHT H1 uit Waalwijk. Dit team, dat traint in de Rijswijkse sporthal De Altis, staat nu met Doing H2 gelijk bovenaan.

Het jeugdige Haag 88 H3 team speelde in de derde klasse en heeft heel leuk gespeeld, maar is nog niet opgewassen tegen de meer ervaren spelers van Keistad Rollers uit Amersfoort. Het werd een 0-2 nederland. Tegen SGB uit Goes met 3-4 verloren en tegen CHT H3 uit Waalwijk werd het 3-5.

“Ze staan nu in de onderste regionen, maar worden per wedstrijd beter en dat belooft wat voor de toekomst”, aldus trainer en organisator Thea Smit.

Deze artikelen heeft u misschien gemist