Thea Smit erelid van Haag88

Dinsdagavond heeft Thea Smit afscheid genomen van het bestuur van Haag88, de sportvereniging voor sporters met een lichamelijke beperking. Haag88 organiseerde onder de bezielende leiding van Thea afgelopen zaterdag nog een competitieronde voor de rolstoelhockeyers in sporthal De Schilp.

Als dank voor haar inzet voor de portefeuille sporttechnische zaken en enkele tientallen jaren als wedstrijdleider, scheidsrechter, coach, trainer, organisator etc. van rolstoelhockey heeft de voorzitter Thea benoemd als lid van verdienste. Sylvia Wennink heeft Thea gedecoreerd met de bijbehorende speld. Thea blijft gelukkig wel actief bij het rolstoelhockey van Haag 88. De trainingen voor de rolstoelhockeyers van Haag88 vinden plaats in sporthal De Altis.

Deze artikelen heeft u misschien gemist