Slechte generale RHC heren in Delft

archieffoto

Een week voor de finale om de Silver Cup hebben de hockeyers van RHC zondag in Delft met 3-1 verloren van Hudito. De Rijswijkers speelden tweede goede eerste kwarten waardoor het in de 20e minuut dooe Thomas de Haan op een 0-1 voorsprong kwam.

In de 40e minuut kwam de Delfste ploeg op gelijke hoogte. Daarna liet Rijswijk te veel het initiatief aan Hudito die daar effectief gebruik van maakte. Rijswijk speelde niet de beste wedstrijd, maar staat nu op een prima 5e plek in de Eerste Klasse.

De focus van coach Joost van Nes en zijn spelers gaat nu op de finale om de Silver Cup die zaterdag om 15.30 uur bij HC Houten tegen Helmond wordt gespeeld
De reeds vorige week gedegradeerde hockeysters van RHC verloren zondag in en tegen Haarlem met 1-0.

Deze artikelen heeft u misschien gemist