Lars Sissing benoemd tot voorzitter ad interim Lokomotief

Na het vertrek van Jenneke van den Berg, zocht de basketbalvereniging Lokomotief een nieuwe voorzitter. Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat zij besloten heeft Lars Sissing te benoemen als voorzitter ad interim.

Dat wil zeggen een tijdelijke benoeming tot de eerst volgende algemene ledenvergadering (nov/dec), waar Lars wordt voordragen voor de officiële benoeming. Met Lars krijgt de vereniging een ervaren (basketbal) bestuurder in haar gelederen, met ook nog eens een rood/wit Lokomotief hart. Op dit moment is Lars nog voorzitter bij Squirrels, maar hij treedt daar terug. Afgesproken is dat hij een warme overdracht verzorgt. Dat betekent dat hij de komende maanden zich voor beide verenigingsbesturen zal inzetten.

Deze artikelen heeft u misschien gemist