Verhuizing publieksbalies naar Huis van de Stad begin november

Beeld in de ruimte waar de publieksbalies komen

De gemeente Rijswijk wil u graag op de hoogte brengen van een grote verandering! Op vrijdag 3 november verhuizen de publieksbalies van het Bogaardplein naar het Huis van de stad. Vanaf dinsdag 7 november vindt u de publieksbalies in het Huis van de stad Rijswijk.

Wat betekent dit voor u?
Voor het afhalen van reisdocumenten, voor het verkrijgen van aktes en het doen van aangiften staat ons team vanaf dinsdag 7 november voor u klaar in het Huis van de stad Rijswijk. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij de publieksbalies op ons nieuwe adres: Generaal Spoorlaan 2, 2283 GM Rijswijk.

Publieksbalies 2 dagen gesloten
Vanwege de verhuizing naar het Huis van de stad Rijswijk zijn de publieksbalies op vrijdag 3 en maandag 6 november gesloten. Bekijk de planning van de verhuizing in de tabel hieronder:

Donderdag 2 november 2023 Laatste dag in het oude stadhuis (Bogaardplein 15)
Vrijdag 3 november 2023 Publieksbalies gesloten
Maandag 6 november 2023 Publieksbalies gesloten
Dinsdag 7 november 2023 Open in het Huis van de stad Rijswijk (Generaal Spoorlaan 2)
De openingstijden van de publiekbalies blijven op hetzelfde.

Vragen?
De gemeente Rijswijk doet er alles aan om de overgang naar de nieuwe locatie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht u vragen hebben over de verhuizing of andere zaken, aarzel dan niet om contact met de gemeente op te nemen. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur via telefoonnummer 14 070 (optie 4).

Deze artikelen heeft u misschien gemist