Extra IDO-spreekuren bij de Bibliotheek aan de Vliet

Tegenwoordig kun je van alles regelen via het internet. Ook het contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. En dat kan best lastig zijn. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het regelen van je digitale zaken? Of ken je iemand die hulp nodig heeft? Ga dan (samen) langs in de Bibliotheek.

De mensen van de Bibliotheek denken met je mee en geven je informatie zodat je verder kunt. Zij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.

Extra IDO-spreekuur in Rijswijk
Bij de Bibliotheek Rijswijk kun je niet alleen op woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur langskomen, maar ook op dinsdagochtend tussen 10.30 en 12.30 uur. Je vindt ons in het Huis van de stad Rijswijk, Generaal Spoorlaan 2. Ook hiervoor geldt: je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek of je van te voren aan te melden.

Twijfel je of ze je vraag wel kunnen beantwoorden? Of weet je niet zeker welke formulieren je allemaal mee moet nemen? Kom gewoon langs, dan kijken zij samen met je hoe ze je verder kunnen helpen. Als het nodig is, maken ze een nieuwe afspraak met je. Of verwijzen ze je door naar een andere organisatie.

Deze artikelen heeft u misschien gemist