Formulierenhulp nu ook in nieuwe wijkcentrum Te Werve

Hulp nodig bij het invullen van formulieren? Vragen over toeslagen of wilt u weten waar u recht op heeft? De vrijwilligers van Formulierenhulp helpen inwoners nu ook in het nieuwe wijkcentrum Te Werve aan de M.D. Fockstraat 4. Het inloopspreekuur is elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Abracadabra

Veel mensen vinden het moeilijk (digitale) formulieren in te vullen. Het lijkt soms wel abracadabra. Vaak laten mensen geld liggen, omdat ze niet op de hoogte zijn van de regelingen en voorzieningen die hun inkomen kunnen vergroten. Of ze zien geen kans ze aan te vragen. Dat is jammer, want juist bij een laag inkomen zijn deze voorzieningen hard nodig. 

Voor iedere Rijswijker

Formulierenhulp is er voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het (digitaal) invullen van formulieren, maar ook bij onbegrijpelijke brieven en onverklaarbare rekeningen. De deskundige vrijwilligers van Formulierenhulp helpen onder andere bij het aanvragen van toeslagen en gemeentelijke (minima)regelingen. Deze dienst is er niet alleen voor ouderen of anderstaligen, maar voor iedere Rijswijker.

Vragen

Formulierenhulp is een dienst van Welzijn Rijswijk. Voor vragen kunt u mailen naar formulierenhulp@welzijn-rijswijk.nl.

Deze artikelen heeft u misschien gemist