Startsein Afvalrace op Rehobothschool gegeven

Wethouder Mark Wit heeft op de Rehobothschool het startsein voor de Afvalrace 2023-2024 gegeven. Een spannend en feestelijk moment voor de leerlingen, want vorig jaar was deze school de winnaar van de race. Dat werd nogmaals gevierd met een lekkere taart voor iedereen, maar de wethouder benadrukte ook dat de lat dus hoog ligt voor komend jaar.

Helden-van-Rijswijkwisselbeker
Tijdens de Afvalrace kunnen scholen punten verdienen door het gebied rondom hun school zo schoon mogelijk te houden. De winnaar wint de Helden-van-Rijswijkwisselbeker. De controleurs van de Zwerfafvalbrigade zullen regelmatig het gebied controleren en daarvoor punten geven aan de scholen. Aan het eind van het schooljaar zal blijken welke school als winnaar uit de bus komt.

Samen met Haaglanden Beweegt organiseren wij de Afvalrace. De race is onderdeel van de campagne RijswijkSchoon, waarmee we het zwerfvuil in de stad aanpakken voor een betere en gezondere leefomgeving.

Lees meer op ➡️https://www.rijswijk.nl/afvalrace-2023-2024-van-start

Deze artikelen heeft u misschien gemist