Vredenburch, Te Werve en Semper Altius winnen

archieffoto

De voetballers van Vredenburch, Te Werve en Semper Altius bleven zaterdag aan de goede kant van de score. RVC Celeritas stelde teleur door een belangrijk duel te verliezen.

Te Werve won in een tumultueus duel met 4-2 van Delta Sport. Mede doordat twee spelers van Delta een rode kaart getoond kregen, liep de stand uit naar 4-2. Drie punten voor het elftal van trainer Huib van Oostrom Soede die hoog nodig waren. Doelpuntenmakers aan Rijswijkse kant waren: Aymana Achnah (2), Patrick Suijkerbuijk en Faysah Amaziane. Te Werve staat nu op een negende plaats met vier punten uit zes duels.

Vredenburch
Titelkandidaat Vredenburch won aan de Brasserskade van DHL. Bas Visser was met twee treffers de man van de wedstrijd. Alex Jackops kreeg tweemaal geel en werd met een rode kaart naar de kleedkamer gestuurd. Vredenburch staat nu samen met FC Zoetermeer op een gedeelde eerste plaats.

RVC Celeritas
Opponent MSV’71 behaalde in een thuisduel een 3-1 winst (eerste winst van het seizoen) op RVC Celeritas. De Rijswijkers staan nu met slechts één punt (behaald tegen DHL) onderaan in de competitie. Moreno Giske redde zaterdag de eer voor de Rijswijkers.

Semper Altius
Het gedegradeerde Semper Altius doet het goed in de vijfde klasse. Nu werd Wanica Star in een thuisduel met 8-1 verslagen. Arend Balyon scoorde maar liefst viermaal. De ander treffers kwamen op naam van Morad Chadli, Justin Wenkenbach, Gino Koss en Mick van Oorschot. Komende zaterdag staat de derby tussen RVC Celeritas en Te Werve op het programma.

Deze artikelen heeft u misschien gemist