Tweede editie van Pop Up Rijswijk in Oude Kerk

Op zaterdag 2 december is de volgende editie van POP UP! Ontdek de nieuwste muzikanten tijdens POP UP! POP UP tovert bekende plekken voor 1 avond om tot poppodium. Op 2 december is dit in de Oude Kerk in Rijswijk.

De Oude Kerk in Rijswijk bestaat al sinds de 11e eeuw. Daar zit dus een hele geschiedenis aan vast en als de muren konden praten, vertelden ze geweldige verhalen.

De artiesten van 2 december zijn ook geboren verhalenvertellers. Het Haagse duo JOAZ neemt je mee met hun samenzang, viool en gitaar. Leah Rye maakt dromerige pop met een melancholisch radnje en Philine geeft je kippenvel met haar prachtige stem en goudeerlijke teksten.

POP UP
Zaterdag 2 december
19:00 – 22:00
Tickets via www.popup-rijswijk.nl/tickets

Deze artikelen heeft u misschien gemist