Danny en Sabrina wonen tien jaar in RijswijkBuiten: “Hartstikke blij dat het zo’n leuke wijk is geworden”

Wethouder Van de Laar met Danny en Sabrina Tan (afb.: video still interview Facebookpagina RijswijkBuiten)

Danny en Sabrina Tan waren 28 en 29 jaar oud toen ze de eerste nul-op-de-meter-woning kochten in RijswijkBuiten. En ze wonen er nog steeds, inmiddels met drie kinderen en een hond. Dit jaar is het tien jaar geleden dat zij de sleutel kregen van de allereerste woning in de wijk.

Bijpraten

Reden genoeg voor Armand van de Laar, wethouder stadsontwikkeling, eens bij te praten met de allereerste bewoners van RijswijkBuiten. Hoe ervaren zij het wonen in deze wijk?

Sabrina: ‘Je hebt heel veel groen om je heen en het heeft een dorps karakter. Het is ook best rustig en toch heel gezellig en de mensen in de buurt gaan prettig met elkaar om. De sfeer is heel gemoedelijk. De school van de kinderen is op vijf minuten lopen en alle voorzieningen zijn aanwezig.’

Interview

Benieuwd naar het hele interview? Je lees het hier.

Deze artikelen heeft u misschien gemist