Welzijn Rijswijk zoekt jongerencoaches

Zou je jongeren graag willen begeleiden naar het ontdekken en inzetten van hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten, zodat er een positieve verandering plaatsvindt?

Reageer dan op de vrijwilligersvacature voor jongerencoach van Welzijn Rijswijk. Dat kan via deze link.

Functie

Als jongerencoach draag je bij aan de ontwikkeling van de talenten en vaardigheden van Rijswijkse jongeren. Je begeleidt de jongere naar het ontdekken en inzetten van hun eigen mogelijkheden en kwaliteiten, zodat er een positieve verandering plaatsvindt.

Profiel

Je bent minimaal 18 jaar en hebt een klik met jongeren. Je bent bereid trainingen en intervisie te volgen (2 tot 4 keer per jaar). Het is fijn als je goed kan luisteren, geduld hebt en niet snel oordeelt.

Je stimuleert de jongere in het bereiken van wat ze willen en bent je bewust van je positie van rolmodel.

Training

Je begint met een jongerencoach training van twee dagdelen. Na de training word je gekoppeld aan een jongere. Een jongerenwerker van Welzijn Rijswijk ondersteunt je.

Welzijn Rijswijk

Welzijn Rijswijk is een brede welzijnsorganisatie. Dat wil zeggen dat de organisatie er is voor alle inwoners van Rijswijk, van 0 tot 100+ jaar en van nieuwkomers tot oudgedienden. Inwoners kunnen terecht voor vragen op het gebied van fijn wonen in de buurt, prettig ouder worden, mantelzorg, formulieren & geld, vrijwilligerswerk, inburgeren of voor een luisterend oor. Iedereen telt en doet mee.

Meer weten over deze welzijnsorganisatie? Klik hier.

Deze artikelen heeft u misschien gemist