Cursus genealogie voor beginners in Stadsarchief Delft

In samenwerking met de Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) afdeling Delfland organiseert Stadsarchief Delft een cursus genealogie voor beginners op zes woensdagmiddagen vanaf 1 mei.

Stadsarchief Delft is de archiefdienst voor de gemeenten Delft, Rijswijk, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp.

Inhoud, data, locatie en kosten

  • Kijk hier voor de inhoud van deze cursus.
  • De cursusdagen zijn 1 mei, 8 mei, 15 mei, 22 mei, 29 mei, en 5 juni.
  • De cursus staat onder leiding van Ron van Rooijen en wordt gegeven in de cursuszaal van Stadsarchief Delft, Gantel 21, 2635 DP Den Hoorn.
  • De bijdrage voor deelname aan deze cursus is € 55,00 per persoon voor niet-NGV-leden en € 45,00 voor NGV-leden. Daarvoor krijgt u cursusmateriaal en koffie/thee. Als u zich tijdens de cursus aanmeldt als NGV-lid, krijgt u de korting alsnog terugbetaald.
  • Deelnemers wordt geadviseerd een eigen laptop of tablet mee te nemen voor het uitvoeren van de praktische opdrachten met behulp van internet via de wifi van de studiezaal.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de cursus door een e-mail te sturen naar ngv.delfland@gmail.com en de deelnamekosten over te maken op bankrekening NL21 ASNB 0708 1719 82 t.n.v. R. van Rooijen.

Uw aanmelding is pas definitief na ontvangst van de deelnamebijdrage. Minimum aantal deelnemers is zes, maximum aantal is twaalf.

Over het Stadsarchief Delft

Voor meer informatie over het Stadsarchief Delft, klik hier.

Deze artikelen heeft u misschien gemist