Boekenweek 2024 in Rijswijkse bibliotheek

De familie Chabot heeft gezamenlijk het boekenweekgeschenk 2024 geschreven (Afb.: website CPNB)

Van 16 tot en met 24 maart vindt de 89e Boekenweek plaats. Het thema van dit jaar is ‘Bij ons in de familie’. Uiteraard besteedt de bibliotheek Rijswijk aandacht aan deze landelijke actie.

Lezing Debby Petter: Ik ben er nog

Op zaterdag 16 maart komt schrijfster Debby Petter langs in het Huis van de stad. Zij zal een lezing geven over haar boek: ‘Ik ben er nog’. Het boek gaat over de impact van geheimen in de familie. Er is ruimte voor vragen en om met elkaar in gesprek te gaan over het effect van geheimen in de familie.

Workshop: Maak kennis met familieopstellingen

Op donderdag 21 maart geeft familieopsteller Bianca Blom tijdens een workshop inzicht in wat familieopstellingen zijn, hoe het werkt en wat je eraan hebt. Ze doet dit onder andere aan de hand van het boek ‘De Fontein’ van Els van Steijn. De workshop is een kennismaking met opstellingenwerk.

Meer informatie

Voor meer informatie over de lezing van Debby Petter en de workshop van Bianca Blok ga je naar de website van de Bibliotheek aan de Vliet. Je kan hier ook kaartjes kopen.

Boekenweekgeschenk

In de Boekenweek ontvang je bij besteding van minimaal 15 euro aan Nederlandstalige boeken en eBooks gratis het boekenweekgeschenk ‘Gezinsverpakking’ geschreven door de familie Chabot.

Helaas kun je niet meer gratis reizen met de NS met het boekenweekgeschenk. NS is hiermee in 2023 gestopt.

Deze artikelen heeft u misschien gemist