Met Ooievaarspas korting op groepslessen Muziekschool Rijswijk

Kinderen met een geldige Ooievaarspas kunnen bij de Muziekschool Rijswijk met korting de groepslessen Muziekmatch of Bandcoaching volgen.

Kijk hier wat deze groepslessen inhouden en hoe u een proefles voor uw kind kunt aanvragen.

Kinderen Doen Mee

De Muziekschool Rijswijk doet mee aan de regeling Kinderen Doen Mee (KDM). Deze regeling houdt in dat kinderen met een geldige Ooievaarspas met 100% korting aan één culturele activiteit en één sportactiviteit kunnen meedoen bij deelnemende organisaties en verenigingen.

Daarnaast krijgt uw kind 50% korting op de volgende culturele activiteit of sportactiviteit. Bijvoorbeeld: is uw kind al lid van een voetbalvereniging, maar wil uw kind ook graag op judo? Dan kan uw kind gratis voetballen en krijgt u 50% korting op het judoën. Zit uw kind op gitaarles, maar wil uw kind ook naar dansles? Dan kan uw kind gratis gitaarles volgen en krijgt u 50% korting op het dansen.

Let op

De KDM-regeling is voor kinderen tot 18 jaar. De vergoeding bedraagt maximaal € 165,00 per aanbieder en is één kalenderjaar geldig. De 50% korting geldt van 1 januari tot en met 31 december. Bij sommige aanbieders wijkt de termijn af waarop de 50% korting van toepassing is. Informeer dit altijd van tevoren zelf bij de aanbieder.

Meer weten?

Bezoek deze website voor alle informatie over de Ooievaarspas en de regeling Kinderen Doen Mee.

Deze artikelen heeft u misschien gemist