Online informatiesessie over pleegzorg voor opgroeiende kinderen

Ben jij benieuwd of pleegzorg in jouw leven past? Meld je dan vrijblijvend aan voor de online informatiesessie op dinsdag 27 februari om 20:00 uur! Dat zegt de gemeente Rijswijk op haar Facebookpagina.

Voor de meeste opgroeiende kinderen is een stabiel en veilig thuis vanzelfsprekend. Maar als dit ontbreekt kan een extra thuis uitkomst bieden. Hierin kan je meer doen dan je zelf misschien denkt. Zo kan je bijvoorbeeld ook pleegouder worden als je werkt of wanneer je alleenstaand bent. Ook zijn er veel verschillende vormen van pleegzorg. Denk aan crisisopvang, langdurige pleegzorg of weekendpleegzorg.

Tijdens de online informatiesessie geeft Jeugdformaat jou een goed beeld over wat pleegzorg precies inhoudt.

Waar?
Vanuit huis! De informatiesessie is online en begint om 20:00 uur. Na je aanmelding krijg je een link om deel te nemen.

Aanmelden?
Aanmelden voor de informatieavond kan via deze link: https://jeugdformaat.webinargeek.com/pleegouder-worden… 

Deze artikelen heeft u misschien gemist