Meer dan 60% van de bedrijfsruimten FLEX project al verkocht

Wethouder Werner van Damme opende de bijeenkomst van Mahler Vastgoed en Roduer. Er werd een presentatie gegeven op het bouwterrein van het FLEX-project aan de Treubstraat/hoek Frijdastraat.

FLEX is een bedrijfsverzamelgebouw met in totaal 67 maakruimtes en kantoren dat nieuw gebouwd wordt op de hoek Treubstraat/Frijdastraat. Het is een concept waar ontmoeting tussen de ondernemers centraal staat. Momenteel is de sloop van het oude pand aan de gang. Met de bouw van het nieuwe pand wordt naar verwachting in het begin van de derde kwartaal van dit jaar gestart. Er is nu al meer dan 60% verkocht. De sloop van de bestaande panden is in volle gang. De bouwer kan over twee maanden aan de slag.

Wethouder Van Damme verwelkomde de nieuwe ondernemers en informeerde hen over de Plaspoelpolder. “Van een oud industriegebied met kantoren ontwikkelt de Plaspoelpolder zich nu tot een vitaal bedrijventerrein.”

Werner van Damme vervolgt: “De regio krijgt er veel nieuwe inwoners bij. Naast wonen moeten die wel ergens werken. Het belang van de Plaspoelpolder is ontzettend groot.”

Deze artikelen heeft u misschien gemist