RockBoulevard treedt op bij Podium aan Zee op Scheveningen

Op zaterdag 30 maart a.s. organiseert Boulevard of Music samen met Podium aan Zee in Scheveningen een muzikale avond met bekenden uit de pop- en rock én bluesscene. Onder hen onder meer singer-songwriter Rob Bolland (Bolland & Bolland) gitarist Ferry Lever uit Delftse bands zoals Tee Set en After Tea en zangeres Conchita Venderbosch. Voorts doen diverse leden van het bekende Pink Project en andere goede muzikanten mee. De bandleden oefenen momenteel aan de Rijswijkse Visseringlaan in de Oefenruimte Den Haag/Rijswijk bij Wendy Haan. Ronald Mooiman, hoofdredacteur van deze InRijswijk volgde een van de repetities en hij hoorde dat het repertoire goed in elkaar steekt en dat het optreden wel eens heel memorabel kan worden.

Martin Reitsma is de oprichter van deze band en vertelt: ‘De formatie RockBoulevard vindt zijn oorsprong in het Delftse ‘muzikale’ Hotel Hampshire Delft Centre waar het muziekcollectief in januari 2022 door mij werd samengesteld. De samenstelling is veelal wisselend, dit heeft als voordeel dat je iedere keer weer bekende en goede muzikanten kunt vragen om mee te doen. Delftenaar Rob Kramer is de drummer bij RockBoulevard. De band speelde ook al samen met de tovenaar van de vaderlandse popmuziek: Delftenaar Robert Jan Stips’.

RockBoulevard repeteert in Oefenruimte Den Haag/Rijswijk
De repetities bij Oefenruimte Den Haag/Rijswijk zijn momenteel veelbelovend met een mooi repertoire. Martin daarover: ‘de wisselwerking tussen de bandleden is optimaal, uit alles blijkt hun professionaliteit’ we zijn ook heel blij dat Wendy Haan, de eigenaresse van deze oefenruim ons samen met haar man Ed facilitair zo goed ondersteund. Het is een prachtruimte, voorzien van alle technische mogelijkheden en apparatuur. Meer info via 06-30295236 of kijk op FB bij Oefenruimte Den Haag. adres: Visseringlaan 23 Rijswijk.

Het wordt een zinderende avond met hits van Bolland, en bekende pop-rock & bluesklassiekers. Van songs van Joe Bonamassa, Creedence Clearwater Revival, Eric Clapton, tot en met Chicken Chack.

Vorige optredens van RockBoulevard waren spraakmakend.
Boulevard of Music: Blues & Rock Classics
Zaterdag 30 maart 2023
Podium Aan Zee, Keizerstraat 58 – Scheveningen
Nabij de Keizerstraat betaalbare parkeergelegenheid in de parkeergarage’s.
Start show: 20:30 uur
Deuren open: 20:00 uur
Meer info en ticketverkoop via
https://podiumaanzee.nl/event/boulevard-of-music-blues-rock-classics

Deze artikelen heeft u misschien gemist