Denk mee over activiteiten De Ontdekkers in zomervakantie

Het team van de Ontdekkers Rijswijk is benieuwd welke activiteiten jouw kind graag zou willen doen in de zomervakantie.

Zomervakantie

In april gaat het Ontdekkersteam weer van start met de programmering van de zomervakantie, en het team wil graag weten wat jouw kind dan het liefst zou willen doen. Zwemmen, knutselen, sporten, of misschien wel totaal iets anders?

Geef je ideeën door aan het Ontdekkersteam via een berichtje op Facebook of een mailtje naar Ontdekkers@haaglandenbeweegt.nl.

Meivakantie

Op het moment is het Ontdekkersteam druk bezig met de programmering van de meivakantie. Begin april zullen de teamleden de brochures weer door heel Rijswijk verspreiden.

Staat woensdag 10 april 12.00 uur al in de agenda? Vanaf dan kan er namelijk weer aangemeld worden voor de nieuwste vakantie-activiteiten en cursussen!

Over de Ontdekkers

De Ontdekkers is een programma van de gemeente Rijswijk. Team Brede Impuls (onderdeel van Haaglanden Beweegt) organiseert ieder schooljaar, samen met lokale partners, een inspirerend naschools activiteitenaanbod. Rijswijkse kinderen van 2 tot en met 12 jaar krijgen zo alle kansen om (verborgen) talenten te ontdekken.

De Ontdekkers organiseert gratis vakantieactiviteiten en betaalde cursussen binnen de thema’s sport, cultuur, natuur, taal en techniek.

Deze artikelen heeft u misschien gemist