Dinnershow met onder meer Glennis Grace  op Kasteel de Wittenburg in Wassenaar 


Op zaterdagavond 7 april a.s. kunt u genieten  van een exclusieve dinnershow in een betoverende entourage met een speciaal gastoptreden van Glennis Grace.

Daarnaast treden er de gehele avond diverse topartiesten voor u op tijdens dit evenement in de mooie klassieke ambiance op het kasteel. 

De dinnershow is inclusief een culinair 4-gangen diner, drankenarrangement en een glas Champagne bij ontvangst.

Er zijn diverse arrangementen te boeken op deze avond. 

Reserveer uw tickets door een e-mail te sturen naar concerten@wittenburg.nl
Óf
Neem telefonisch contact op via 070 51 51 500.

De carrière van Glennis Grace

Glennis Grace is een zangeres die Engelstalige en Nederlandstalige nummers zingt. Ze is geboren in de Jordaan en was al op jonge leeftijd bezig met muziek. Glennis scoorde hits met onder andere ‘Afscheid’,  Haar carrière kende een flink aantal hoogtepunten waaronder:

De  Soundmixshow


Glennis won op zestienjarige leeftijd de ‘Soundmixshow’ als Whitney Houston. Tijdens haar deelname kreeg ze een platencontract aangeboden en bracht ze haar eerste nummer ‘I’m gonna be strong’ uit die direct op de dertiende plaats in de ‘Mega Top 50’ kwam. 

Songfestival


In 2005 deed Glennis mee aan het Nationaal Songfestival met de ballad ‘My impossible dream’. Ze kwam in de finale en won.  Hierdoor mocht zij Nederland vertegenwoordigen in Kiev waar het Eurovisie Songfestival plaatsvond. 


Doorbraak


Begin 2011 deed ze mee aan het derde seizoen van het programma ‘De beste zangers van Nederland’. Hierdoor kwam haar carrière in een stroomversnelling! Tijdens de tweede uitzending zong  Glennis haar eigen versie van het nummer ‘Afscheid’ van Volumia!. Het optreden van Glennis werd een grote hit op YouTube en leverde haar veel nieuwe boekingen op. Ze bracht het nummer ‘Afscheid’ uit als single en bereikte daarmee binnen enkele dagen al de nummer 1-positie in de ‘iTunes-hitlijst’ook in andere hitlijsten bereikte ze de toppositie. 

Ladies of Soul


Na een benefietoptreden in 2012 ter ere van Whitney Houston werd de formatie ‘Ladies of Soul’ opgericht, die bestond uit Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Candy Dulfer en Glennis Grace. Ze trokken uitverkochte zalen. 

In de jaren erna bleef Glennis succesvol, nam uitstekende songs op, deed spraakmakende shows en  richtte zich ook op een buitenlandse carrièrre, die haar tot in Amerika bracht. 


In 2016 en 2017 was Glennis als één van de drie coaches te zien in het RTL-programma ‘It Takes 2’. Ze werd in 2017 een jaar lang gevolgd door Nada van Nie. Ze maakte de documentaire ‘Meisje uit de Jordaan’, waarin de carrière van Glennis centraal staat.

The Passion


Glennis speelde in 2018 de rol van ‘Maria’ in het jaarlijks evenement ‘The Passion’ dat in de Amsterdamse Bijlmer werd opgevoerd.

America’s Got Talent

Ze doorliep met glans de voorrondes van dit prestigieuze TV programma en bereikte de halve finale. In de halve finale zong ze het nummer ‘This woman’s work’ van Kate Bush. Na het optreden gaf de jury en het publiek haar opnieuw een staande ovatie. Ze was door naar de finale.

In de finale op 19 september 2018 zong Glennis het nummer ‘Run’ van Snow Patrol. Jurylid Simon Cowell vond haar optreden ‘sensationeel’. De volgende dag volgde een tweede uitzending waarin Glennis samen met Amerikaanse zangeres Bebe Rexha twee nummers van Rexha zong. Het publiek was enorm enthousiast en er werd zelfs gezegd dat Glennis de nummers beter zong dan Rexha zelf. Hoewel ze het programma niet won, maakte ze grote indruk. 

Vooral vooruit kijken


Na de voor iedereen beperkende coronaperiode en een turbulente periode erna heeft ze dit achter zich gelaten en Glennis kijkt met vertrouwen vooruit naar de toekomst.  Onlangs deed ze een eervol optreden voor de Sultan van Brunei en de koninklijke familie.  hij was zo enthousiast over haar optreden dat ze opnieuw gevraagd is om in augustus weer op te treden. 

Over Kasteel de Wittenburg


Directie en medewerkers zijn trots op hun kasteel en delen de kasteelervaring het liefst met zo veel mogelijk anderen. Directeur Ralf Meppelder vertelt: “Met onze culturele programmering  zoals een reeks kasteelconcerten maken we ieder bezoek bijzonder”.

Eind 1963 opende Kasteel de Wittenburg haar deuren voor gasten. Het monumentale historische pand is de loop der jaren nauwelijks veranderd. De oude, kalme sfeer van vroeger is samengebracht medemoderne tijd. Inmiddels is het kasteel met een uitgebreide collectie aan zalen hét ontvangstcentrum voor het bedrijfsleven en voor leden van Vereniging Internationaal Ontvangstcentrum van het Bedrijfsleven de Wittenburg. Het staat bekend als een unieke evenementenlocatie en als een plek met eigen programmering rondom evenementen en concerten. Naast zakelijke gelegenheden worden de zalen gehuurd voor jubileums, reünies, bruiloften en afscheid evenementen.

foto via : Wentink, Forno & partners

Deze artikelen heeft u misschien gemist