Dansworkshop buitenspeeldans Buvelio

Op 27 maart geeft balletstudio Marijke de Roo van 14.15 tot 15.15 uur een dansworkshop in het peuterspeellokaal bij de Godfried Bomansschool aan de Wijnandt van Elststraat 1.

De workshop is exclusief voor de kinderen van de Godfried Bomansschool, Kindcentrum Snijders en ’t Prisma.

Kom naar Buiten”-dans

Tijdens de workshop kunnen de kinderen de ‘’Kom naar Buiten’’-dans oefenen. Marijke de Roo heeft deze dans ontworpen voor het 75e jubileumjaar van speeltuin Buvelio dat op 5 april wordt afgetrapt met een dag vol buitenspeelspellen.

Tips en trucs

Als het goed is hebben de kinderen deze dans al een keer geoefend in de klas. Maar speciaal voor de kinderen die extra willen oefenen of gewoon lekker willen dansen, is deze workshop. Samen zullen de kinderen elke pas perfectioneren terwijl Marijke hen voorziet van handige tips en trucs om te stralen op de dansvloer.

Aanmelden

Deelname aan de workshop is helemaal gratis, maar je moet je wel aanmelden. Dit kun je gemakkelijk doen in de SBG app of door de QR-code op de flyer te scannen.

Vergeet niet je gymschoenen mee te nemen naar de workshop.

Vragen over deze dansworkshop? Neem dan contact op met Dennis van Beek via 0618581006 of d.vanbeek@haaglandenbeweegt.nl.

Deze artikelen heeft u misschien gemist