KEI Rijswijk verhuist naar Oud Rijswijk

Willemstraat Oud Rijswijk (foto: Facebookpagina Kei Rjswijk)

Vanaf 1 april heeft Kei Rijswijk zijn kantoor in de Willemstraat 27 in Oud Rijswijk. Na een half jaar op de Volmerlaan 7 te hebben gezeten, is het nu tijd voor een nieuwe plek.

Extra inloopochtend

Verhuizen brengt ook wat verandering met zich mee. Zo komt er op donderdagochtend in wijkcentrum Stervoorde een extra inloopochtend bij het financieel servicepunt FSP.

Langskomen op het kantoor van Kei Rijswijk kan, maar dan wel graag eerst een afspraak maken.

Op een rijtje

  • Nieuwe adres: Willemstraat 27, 2282 CB Rijswijk
  • Inloopspreekuur
    – dinsdag, bibliotheek in Huis van de stad van 10.00 tot 14:00 uur, Generaal Spoorlaan 2
    – donderdag, FSP in wijkcentrum Stervoorde (Welzijn Rijswijk) van 8.30 tot 12.30 uur, Dr. H.J. van Mooklaan 1.

Over Stichting KEI

Kei Rijswijk helpt Rijswijkse kinderen van 0 t/m 17 jaar binnen gezinnen met een minimuminkomen. Dit doen we door een bijdrage te leveren aan educatieve, sociale, sport- en cultuuractiviteiten. Alle kinderen in Rijswijk krijgen zo dezelfde kansen. Want ieder kind, samen met leeftijdgenoten, doet mee met onze maatschappij.

Bij Kei Rijswijk kan je diverse regelingen aanvragen: de schoolspullenpas, de computerregeling, de schoolreisregeling, de fietsregeling en de december regeling. Met deze regelingen maken kinderen aanspraak op materiële ondersteuning van en bij belangrijke (school)activiteiten.

Kei Rijswijk krijgt hulp van de Gemeente Rijswijk en werkt samen met diverse partners waaronder; Centrum voor Jeugd en Gezin, Welzijn Rijswijk, Trias, Bibliotheek aan de Vliet, alle Rijswijkse basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs.

Meer weten? Klik dan hier.

Deze artikelen heeft u misschien gemist