Paashaas maakt kinderen De Strijp blij

Op Eerste Paasdag was het in de speeltuin in het wijkpark van De Strijp een drukte van belang. Veel kinderen waren met hun ouders in de speeltuin om de eieren die de paashaas had verstopt te zoeken. Smakelijke chocolade-eieren, maar ook ‘prijseieren’ én een ‘gouden ei’.

“Het is een mooie traditie geworden. Elke keer ben ik verrast dat er zoveel jonge kinderen in onze wijk wonen”, vertelt Jacob Schot, voorzitter van bewonersorganisatie De Strijp, die samen met Huub Klunder de organisatie op zich had genomen. Na het startsein renden kinderen weg. Ook ouders of  grootouders helpen mee.

Het Gouden Ei lijkt beter verstopt dan de voorgaande jaren. Een wit ei is goed voor tien euro en het Gouden Ei voor 20 euro. Na een kwartier zijn de witte eieren gevonden. De 12-jarige Jayson vindt het gouden ei. Na afloop is er voor alle kinderen een kleine paasattentie.  Ook konden de kinderen deze middag op de foto met de Paashaas.

Deze artikelen heeft u misschien gemist