Brochure Ontdekkers Rijswijk meivakantie is uit!

Deze week duiken de nieuwe brochures van de Ontdekkers Rijswijk weer overal op. In deze brochures staan de gratis activiteiten voor kinderen tot 12 jaar in de komende meivakantie.

Pak je kalender en markeer alvast woensdag 10 april 12.00 uur, want dan gaan de inschrijvingen weer open voor de állerleukste Ontdekkersactiviteiten!

Gratis activiteiten

Voor de meivakantie heeft het Ontdekkersteam maar liefst 28 gratis activiteiten gepland.

Laat je kinderen de chef in zichzelf ontdekken met bakactiviteiten en de tofste creaties bouwen met Duplo. Of gaan ze op avontuur in de natuur?

En dat is nog maar het begin! Wat dacht je van lasergamen, de uitdagingen van Archery Tag, de spanning van Expeditie Robinson of crossen op de mountainbike?

Kijk snel in de brochure voor alle activiteiten, want het zijn er te veel om op te noemen!

Cursussen

Na de vakantie staan er maar liefst dertien verschillende cursussen klaar waarmee jouw kinderen nieuwe vaardigheden kunnen leren en hun talenten verder kunnen ontwikkelen. Alle cursussen tellen zes lessen en kosten in totaal 15 euro.

Meedoen

Nieuwsgierig geworden? Duik in de brochure, download de SBG app, maak een sub-profiel aan voor je kind(eren) en zorg dat je op tijd klaar zit om ze aan te melden.

Door je goed voor te bereiden zorg je ervoor dat je straks je kind(eren) met slechts twee drukken op de knop kunt aanmelden.

(1) Wist je dat je in de SBG app een activiteit kan toevoegen aan jouw ”favorieten”? Klik simpelweg op het hartje rechtsboven waarna een activiteit wordt toegevoegd aan jouw favoriete lijst. Op die manier hoef je woensdag alleen maar naar jouw favoriete lijst en hoef je niet te zoeken naar de desbetreffende activiteiten!

(2) Volg de Ontdekkers Rijswijk via Facebook. Zo mis je nooit een nieuwtje of update!

Deze artikelen heeft u misschien gemist