Winst Semper Altius, verlies Vredenburch

Het ontslag van Remco Torken heeft nog niet tot het gewenste effect geleid. In de Vierde Klasse D werd de topper tussen Maasdijk en Vredenburch in de slotminuut beslist in het voordeel van de thuisploeg: 1-0. Vredenburch moest de gehele tweede helft met 10 man spelen door een rode kaart van Bas Visser.

De Rijswijkers staan nu al lange tijd zonder winst en staan op de ranglijst derde (31 punten uit 17 wedstrijden) achter koploper FC Zoetermeer en Maasdijk.  

In de Vijfde Klasse C behield Semper Altius de tweede positie achter de aanstaande kampioen, RAS. De Rijswijkers wonnen bij het Haagse De Ster met 3-1. Arend Balijon was met twee treffers de man van de wedstrijd. De derde Rijswijkse treffer kwam op naamvan Sem Zwalve.

Het elftal van trainer Eki Korte wil in de nacompetitie de promotie naar de Vierde Klasse gaan bewerkstelligen.

Deze artikelen heeft u misschien gemist