Politiek Café VVD met Anouk van Brug en Jeanette Baljeu

Op woensdag  22 mei is het Politiek Café van de Rijswijkse VVD helemaal gewijd aan de Europese verkiezingen. 

Het Politiek Café is in Herberg Van Ouds ’t Nest, Van Vredenburchweg 126.  Inloop vanaf 20.00 uur; aanvang 20.30 uur.

Gastsprekers

De Europese Verkiezingen zijn op donderdag 6 juni en vinden eens in de vijf jaar plaats. In het huidige onrustige tijdgewricht zijn ze belangrijker dan ooit.

De gastsprekers zijn die avond Anouk van Brug, kandidaat 9 op de Europese lijst, en in het tweede deel van de avond Jeanette Baljeu, kandidaat nummer 3. Anouk is expert internationale digitale veiligheid bij de rijksoverheid en Jeanette heeft haar sporen verdiend als gedeputeerde in Zuid-Holland. Ze komen allebei uit onze regio. 

Beide kandidaten gaan graag in gesprek over de keuzes waar we voor staan, over het belang van Europa voor onze economie en veiligheid en over de valkuilen en weerstanden die er in de samenleving bestaan ten opzichte van Europa. En uiteraard kan de actuele politieke situatie in Nederland niet onbesproken blijven. 

Deze artikelen heeft u misschien gemist