Sportraad Rijswijk vraagt aandacht voor webinar Nederland Rookvrij

Op woensdag 5 juni organiseren de Kernpartners netwerk Nederland Rookvrij van 15.30 tot 16.45 uur de webinar Nederland Rookvrij.

Draagvlak

Waar staan we met het draagvlak van verschillende omgevingen en wat doet een rookvrije omgeving met een roker en ex-roker? Welke rol heeft de NVWA nu het op steeds meer plekken verboden is om te roken, zoals in de horeca, op schoolpleinen en op treinstations? Hoe gaat het met de naleving van het smaakjesverbod? En welke rol hebben wij als partijen en individuen?
 
Het komt allemaal aan bod tijdens dit webinar. Ook lichten praktijkvoorbeelden vanuit de sport, het openbaar vervoer en het onderwijs toe hoe zij de naleving van hun rookvrije omgeving aanpakken, waarbij ze hun tips en ervaringen delen.

Thema’s

Tijdens het webinar komen de volgende thema’s aan bod:

  • Het draagvlak voor rookvrije omgevingen en hoe deze omgevingen ook (ex-)rokers kunnen helpen
  • De rol van de NVWA als het gaat om de naleving van rookvrij
  • Praktijkvoorbeelden van rookvrije omgevingen vanuit de sport, het openbaar vervoer en het onderwijs

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via deze link. Deelname is gratis.

Heb je eerdere webinars gemist? Je kunt alle webinars hier terug kijken. Eventuele vragen kun je sturen naar info@nederlandrookvrij.nl.

De Kernpartners netwerk Nederland Rookvrij zijn KNMG, NOC*NSF, Clean Air Nederland, het Trimbos-instituut, GGD GHOR Nederland, GGD Kennemerland, Nederlandse GGZ, Verslavingskunde Nederland en Gezondheidsfondsen voor Rookvrij

Deze artikelen heeft u misschien gemist